COVID-19'DAN KORUNMAK İÇİN AŞI + MASKE + MESAFE + TEMİZLİK

22 Temmuz 2021
Kurallar Değişmedi; Aşını Ol, Maskeni Tak, Mesafeye Dikkat Et!

2021-2022 eğitim-öğretim döneminin, sağlıklı bir şekilde sürdürülebilmesi için tüm öğrencilerimizi ve personelimizi aşı olmaya davet ediyoruz.

Aşı uygulaması; hastalığın bulaşması, hastalığın ağır geçmesi, hastaneye yatma ve ölüm oranını büyük ölçüde azaltmaktadır. Bulduğumuz ilk fırsatta aşımızı olmalı, varsa eksik dozları tamamlamalıyız

En sık bulaşma: Yapılan filyasyon çalışmalarında en sık bulaşmanın ev ziyaretlerinde yeme içme için maskelerimizi indirdiğimiz ve tanıdığımız kişilerle kendimizi güvende hissederek sosyal mesafeyi ihlal ettiğimiz zaman olduğunu göstermiştir. Covid-19'dan korunmak için tedbirlere her yerde uymalıyız.
Adres: BAİBÜ Gölköy Yerleşkesi Öğrenci Merkezi Kat: 2 E-Posta: internationalibu.edu.tr Tel: +90 374 254 10 00