ÖĞRENCİ KARTI DUYURUSU

01 Kasım 2021
Üniversitemiz ile Halk Bankası arasında yapılan protokol gereği bina girişleri, yemekhane, kütüphane vb. hizmetlerde kullanılacak dijital öğrenci kartları Halk Bankası tarafından ürtilecektir. Uluslararası öğrencilerin dijital kartlarını alabilmeleri için aşağıda belirtilen belgeleri hazırlayarak Bolu Halk Bankası Şubesine gitmeleri gerekmektedir.

Bankaya teslim edilmesi gereken belgeler
1- Pasaport Fotokopisi (Pasaportu olmayan öğrencilerin "Uluslararası Koruma Başvuru Sahibi Kimlik Belgesi" fotokopisini götürmeleri gerekmektedir)
2- İkametgah İzin Belge Kartı (Güncel tarihli)
3- Öğrenci Belgesi (Güncel tarihli öğrenci belgesi online olarak ÜBYS ve E-Devlet üzerinden ya da doğrudan Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'ndan alınabilir)